2 ore si 30 minute 8 portii Usor

Detalii rețetă - Cheamsecake

Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 175 grade F (175 grade F).

Pasul 2
Bateți brânza cremă și zahărul împreună într-un bol mare, cu un mixer electric până când este ușor și pufos; adăugați ouă și bateți bine. Bateți smântâna și extractul de vanilie în amestecul de brânză cremă, până când bătutul este neted.

Pasul 3
Transferați o cană din amestecul de brânză smântână într-un bol mic și amestecați extractul de portocale, colorarea alimentelor galbene și colorarea alimentelor roșii până când amestecătorul este neted și portocaliu.

Pasul 4
Se toarnă bătut necolorat în crustă de crăpătură preparată. Aruncați linguri de bătut portocaliu peste partea de sus a amestecătorului necolorat și treceți un cuțit prin batatorul portocaliu pentru a crea un efect marmorat.

Pasul 5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt ferme și centrul este ușor desfăcut, 30 până la 35 de minute. Se răcește la temperatura camerei timp de 1 oră. Acoperiți cheesecake-ul cu folie de plastic și răciți la frigider, 8 ore până peste noapte.

Ingrediente

  • 2 (8 uncii) pachete cremă brânză, înmuiată
  • 1/2 cană zahăr alb
  • 2 oua
  • 3/4 cana smantana
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 1 linguriță extract de portocale
  • 2 picături de culoare galbenă
  • 1 picătură de colorat roșu alimentar
  • 1 (9 inci) crustă de crustă pregătită

Rețetă - Cheamsecake


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Retete Online Romania 2023