Detalii rețetă - Cheamsecake
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 175 grade F (175 grade F).
Pasul 2
Bateți brânza cremă și zahărul împreună într-un bol mare, cu un mixer electric până când este ușor și pufos; adăugați ouă și bateți bine. Bateți smântâna și extractul de vanilie în amestecul de brânză cremă, până când bătutul este neted.
Pasul 3
Transferați o cană din amestecul de brânză smântână într-un bol mic și amestecați extractul de portocale, colorarea alimentelor galbene și colorarea alimentelor roșii până când amestecătorul este neted și portocaliu.
Pasul 4
Se toarnă bătut necolorat în crustă de crăpătură preparată. Aruncați linguri de bătut portocaliu peste partea de sus a amestecătorului necolorat și treceți un cuțit prin batatorul portocaliu pentru a crea un efect marmorat.
Pasul 5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt ferme și centrul este ușor desfăcut, 30 până la 35 de minute. Se răcește la temperatura camerei timp de 1 oră. Acoperiți cheesecake-ul cu folie de plastic și răciți la frigider, 8 ore până peste noapte.
Ingrediente
- 2 (8 uncii) pachete cremă brânză, înmuiată
- 1/2 cană zahăr alb
- 2 oua
- 3/4 cana smantana
- 1 linguriță extract de vanilie
- 1 linguriță extract de portocale
- 2 picături de culoare galbenă
- 1 picătură de colorat roșu alimentar
- 1 (9 inci) crustă de crustă pregătită