Detalii rețetă - Cheesecake de toamnă
Ingrediente
- 2/3 ceașcă graham cracker crumbs
- 2 linguri și 1-1 / 4 lingurițe de coajă tocată
- 3 linguri și 1-3 / 4 lingurițe zahăr alb
- 1/4 linguriță scorțișoară măcinată
- 2 linguri și 2 lingurițe unt nesărat, topit
- 1-1 / 4 (8 uncii) pachete crema de branza, inmuiata
- 3 linguri și 1-3 / 4 lingurițe zahăr alb
- 1-1 / 4 ouă
- 1/4 linguriță extract de vanilie
- 2-2 / 3 cani mere - decojite, coapte și feliate subțire
- 3 linguri și 1-3 / 4 lingurițe zahăr alb
- 1/4 linguriță scorțișoară măcinată
- 2 linguri și 1-1 / 4 lingurițe de coajă tocată
Rețetă - Cheesecake de toamnă
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 175 grade F (175 grade F). Într-un castron mare, amestecați firimiturile de crăpătură de graham, 1/2 cană de coajă tocată fin, 3 linguri de zahăr, 1/2 linguriță de scorțișoară și untul topit; apăsați în partea de jos a unui vas cu formă de arc de 9 inci. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Pasul 2
Intr-un bol mare, combina crema de branza si 1/2 cana zahar. Se amestecă la viteză medie până la neted. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Amestecă în vanilie; se toarnă umplutură în crusta coaptă.
Pasul 3
Într-un bol mic, amestecați împreună 1/3 cană zahăr și 1/2 linguriță scorțișoară. Se aruncă zahărul scorțișoară cu merele de acoperit. Se linge amestecul de mere peste stratul de brânză cremă și se presară cu 1/4 cană de coajă tocată.
Pasul 4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 70 de minute. Cu un cuțit, slăbiți tortul de pe marginea tigaiei. Se lasă să se răcească, apoi se îndepărtează marginea tigaiei. Prăjitura răcoritoare înainte de servire