Detalii rețetă - Ouă coapte
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul până la 350 de grade F (175 grade C). Pregătiți un vas de coacere de 9×13 inch cu untul topit.
Pasul 2
Puneți împreună într-un bol mare ouăle, cașcavalul, brânza de vită, făina și sarea. Turnați amestecul în vasul de copt pregătit.
Pasul 3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt complet setate, aproximativ 1 oră.
Pe portie: 428 calorii; 29,7 g grăsime totală; 351 mg colesterol; 1095 mg sodiu. 10,1 g carbohidrați; 29,4 g proteine;
Ingrediente
- 1 lingură unt topit
- 12 oua
- 1 kilogram brânză de piper mărunțită
- 1 cascaval brânză
- ½ cană făină
- 1 linguriță sare