30 minute 8 portii Usor

Informatii nutritionale

Calorii : 284 kcal

Grasimi : 10.1 g

Carbohidrati : 45.4 g

Detalii rețetă - Prajitura Pavlova by Simona

Prajitura Pavlova este foarte usor de pregatit, doar ca are nevoie de un timp indelungat de coacere. Această rețetă de Pavlova, făcută cu o coajă de bezea , frișcă și fructe, este unul dintre deserturile naționale ale Noii Zeelande. Nu este doar frumos de privit, ci și un amestec minunat de arome și texturi. Pot fi folosite o varietate de fructe, inclusiv fructe de pădure, kiwi și banane.

Ingrediente

  • 200g albusuri (cca 5 albusuri de la oua mari)
  • 275 gr zahăr pudră, fără amidon
  • o lingurita otet
  • extract de vanilie, o lingurita
  • 2 linguri amidon
  • fructe proaspete

Rețetă - Prajitura Pavlova by Simona

Pasul 1

Incingem cuptorul la 140°C. Tapetam tava cu hartie de copt.

Pasul 2

Punem albusurile in vasul mixerului, batem albusurile cu praf de sare, apoi adaugam 275 g de zahar pudra si amestecam la viteza mare 10-12 minute sau pana avem o bezea tare, lucioasa, in care granulele de zahar nu se mai simt si care nu cade din vas cand il intoarcem cu fundul in sus.

Pasul 3

Adaugam otetul, vanilia, amidonul. Amestcam pana sunt incorporate.

Pasul 4

Punem bezeaua in tava, sub forma de cerc, avand grija sa adancim usor la mijloc, pentru crema.

Pasul 5

Coacem prajitura Pavlova 15 minute la 140°C, apoi scadem temperatura la 90°C si coacem 2.5-3 ore sau pana prajitura pavlova are o crusta crocanta. O lasam se raceasca foarte bine inainte de a muta cu grija pe un platou.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Retete Online Romania 2023