1 ora 5 portii Usor

Detalii rețetă - Tort șarlota cu fructe

Ingrediente

  • 400-500ml frisca lichida
  • fructe (portocale kiwi, ananas, fructe de pădure, căpșuni)
  • un pachet pișcoturi (400g)
  • 4 galbenușuri
  • 150-200g zahăr
  • 50-60g amidon
  • 500ml lapte
  • vanilie
  • un plic gelatină și un plic întăritor pentru frisca

Rețetă - Tort șarlota cu fructe

Pasul 1

Tapetam cu folie alimentară o tavă de tort cu pereți detașabili.

Pasul 2

Luăm fiecare pișcot și îl scufundam în sirop(nu-l lăsați foarte mult pentru că se sfărâmă) și tapetăm pereții vasului cu ei, punând pișcoturile unul lângă altul pe înalt.

Pasul 3

Fundul tăvii îl ornăm cu fructe, eu am pus căpșuni tăiate. Turnăm peste fructe 1/2  din cantitatea de cremă si apoi punem un strat de pișcoturi inmuiate. Peste pișcoturi turnăm și restul cremei și acoperim cu alt strat de pișcoturi.

Pasul 4

Acoperim vasul și îl dăm la rece peste noapte.

Pasul 5

A doua zi desfacem tortul și îl ornăm cu frișcă și fructe.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Retete Online Romania 2023