Detalii rețetă - Friptura de pui
Pasul 1
Combinați ardeiul, cimbrul, chimenul, ardeiul cayenne, pudra de ceapă, ardeiul negru și sarea împreună într-un bol. Transferați amestecul de condimente pe o farfurie plată.
Pasul 2
Frecați uleiul peste fiecare piept de pui până la acoperire completă. Rotiți fiecare bucată de pui în amestec de condimente de înnegrire, asigurându-vă să apăsați în jos, astfel încât să se lipească de toate părțile. Lăsați să stea 5 minute în timp ce preîncălziți frigiderul.
Pasul 3
Preîncălziți o prăjitoare cu 175 grade F (175 grade F) timp de 5 minute.
Pasul 4
Puneți puiul în coșul frigiderului și gătiți 10 minute. Rotiți și gătiți încă 10 minute. Transferați puiul pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a servi.
Ingrediente
- 1 lingurite paprika
- 1 linguriță cimbru măcinat
- 1 lingurita chimen
- ½ linguriță piper de caienă
- ½ linguriță de ceapă pudră
- ½ linguriță piper negru
- ¼ linguriță sare
- 1 lingurițe ulei vegetal
- 1 (12 uncii) jumătăți de piept de pui dezosate, fără piele