5 minute 1 portie Usor

Informatii nutritionale

Calorii : 300 kcal

Detalii rețetă - Cuba Libre

Rom și Cola, sau Cuba libre, este un cocktail highball format din cola, rom și, în multe rețete, suc de lamaie pe gheață , Cuba Libre este un cocktail deliciospreparat cu rom, cola și suc de lime, de obicei garnisit cu o roată de lime. Acest cocktail și-a făcut loc în cărțile de istorie și în inimile noastre.

Ce este Cuba Libre?

Cuba Libre (însemnând „Cuba liberă”) este un cocktail highball preparat cu rom, cola și suc de lămâie, de obicei garnisit cu o roată de lime. Deși este făcută în mod tradițional cu Coca-Cola și Bacardi, băutura poate fi făcută și cu alte mărci de rom și cola.

Rum and Coca Cola este o combinație clasică de rom tropical, iarbă, cu cola efervescentă, picant. Cu o citrice puternică, sucul de lămâie completează ambele ingrediente în timp ce temperează o parte din dulceața. Cocktailul Cuba Libre conține, de asemenea, cofeină și zahăr, ceea ce îl face o băutură populară de petrecere, indiferent dacă sărbătorești într-un bar sau într-un club de dans.

În ce pahar se servește Cuba Libre?

Cocktailul Cuba Libre este servit de obicei într-un pahar highball. Poate fi servit și într-un pahar lowball. Dacă nu dețineți sticlăria potrivită pentru acest cocktail, luați în considerare câteva dintre opțiunile de mai jos.

Ingrediente

  • Rom cubanez
  • Lămâie / lime
  • Cola

Rețetă - Cuba Libre

Pasul 1

Turnați romul peste gheață într-un pahar highball și umpleți-l cu Coca-Cola.

Pasul 2

Stoarceți o felie de lime pentru ornat.

Pasul 3

Dacă doriți să experimentați, adăugați niște bitter la Cuba Libre.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Retete Online Romania 2023