Detalii rețetă - Punch cu vin de ghimbir
Arome pline de ghimbir, lime, mentă si portocală, acest punch răcoritor este exact ceea ce aveți nevoie pentru grătare fierbinte de vară .
Ingrediente
- 2 portocale mici
- 5 pui de castraveți
- 2 lămâi mici, feliate subțiri
- 3 cesti cuburi de gheata
- Sticla de 750 ml vin ghimbir verde, racit
- 2 căni de limonada răcită
- 6 crengute de menta proaspata
Rețetă - Punch cu vin de ghimbir
Pasul 1
Suc 1 portocală (veți avea nevoie de 1/4 cană suc). Taiati felii subtiri de portocala ramasa. Folosind un curățător de legume, tăiați castraveții în panglici lungi și subțiri.
Pasul 2
Puneți felii de portocale, castraveții, felii de lămâie și cuburi de gheață într-un vas cu capacitatea de 1,5 litri.
Pasul 3
Adăugați suc de portocale, vin și limonada. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți cu mentă.